Nyheder og artikler

Mobilkompressorer - robuste, pålidelige og effektive

arrow_backTil oversigten

12. juni 2024 | Kaeser Kompressorer A/S

MOBILAIR mobilkompressorer fra KAESER imponerer med deres variabilitet og pålidelighed. Fra 1 m³/min til oliefri 45 m³/min. Uanset om det er mobile eller stationære, har forbrændings- eller elektromotorer – de mobile kraftcentre kan tilpasses optimalt til hver anvendelsessituation takket være mange udstyrsmuligheder.

Mobilkompressorerne er godt udstyret til belastet kontinuerlig anvendelse. Selv under barske klimatiske forhold arbejder de pålideligt og sikkert. De robuste polyætylenkabinetter (modelafhængigt) gør dem særligt modstandsdygtige og dermed ekstremt stabile. Mobilkompressorerne er nemme at betjene, og alle servicesteder er nemme at komme til. Dermed kan servicearbejde udføres effektivt.

For alle MOBILAIR gælder følgende: Mere trykluft med færre emissioner. Derfor har de mobile allroundere drivmotorer, der overholder EU-udstødningsgasniveau V. KAESER har i lang tid stået i spidsen som et godt eksempel med hensyn til miljøbeskyttelse. Hvis der er en strømtilslutning i nærheden, viser vores elektriske mobilkompressorer deres styrke, og det helt uden udstødningsgasemissioner. Suppleret med det støjsvage elektrodrev er adgangen til miljø- og støjbeskyttelseszoner sikret.

Dine fordele:

Pålidelighed og permanent trykluft
Lang reservedelstilgængelighed med originale reservedele
Nem adgang til service

Flere artikler fra Kaeser Kompressorer A/S

Artikel er skrevet af:

Kaeser Kompressorer A/S

Familievirksomheden KAESER KOMPRESSORER er på verdensplan en af de førende producenter og udbydere af produkter og tjenesteydelser inden for trykluft. Kaeser, som blev grundlagt som maskinfabrik i 1919, har i dag to produktionssteder i Tyskland. På verdensplan beskæftiger virksomheden rundt regnet 7000 medarbejdere.
KAESER KOMPRESSORER tilbyder følgende produkter og serviceydelser:
Skruekompressorer
Stempelkompressorer
Transportable mobilkompressorer
Trykluftstyringssystemer
Vakuumpumper
Blæsere
Filtre
Tørrere
Trykluftværktøj og tilbehør
Rådgivning og planlægning
Tryklufts-behovsan

Se profil
keyboard_arrow_up