Cases

Kameraovervågning sikrer Meelunie GPI’s nye fabrik i tyveriplagede Hedensted

arrow_backTil oversigten

5. juni 2024 | Kooi Kameraovervågning

Meelunie GPI åbnede i maj sine nye produktionsfaciliteter i Hedensted i det midtjyske. Efter episoder med tyveri i de tidlige stadier af byggeprocessen forhindrede Kooi yderligere drama på byggepladsen til stor tilfredshed for lederen af byggepladsen, Jonatan Dickow: ”Den faste pris og den grundige introduktion af byggelederen gør Kooi til noget særligt.”

De første skridt mod en ny fabrik blev taget for tre år siden. Ligesom på andre byggeprojekter i det store Hedensted område var indbrudstyve meget interesserede i udstyr og materialer. ”Vi have nogle tyverier”, siger Jonatan. ”Heldigvis havde min nabo et godt råd. Han udviklede hybride generatorer til vindmøller og havde god erfaring med Koois mobile kameraovervågningssystemer.”

Nu beskytter fire UFO’er (Koois Kameraovervågningssystemer) den nye fabrik, som rummer tonsvis af rustfrit stål. Mange materialer ligger udenfor. Og så er der desuden alt det dyre udstyr. ”Vi har også løbende aktivitet med mennesker, der arbejder på forskellige tidspunkter. Så vores døre er aldrig låste. Vi har ganske enkelt ikke nøgler nok,” smiler Jonatan.

Byggepladsens leder traf ikke sin beslutning om en pålidelig kameraovervågningspartner over natten: ”Faktisk havde vi et andet tilbud fra en konkurrent, som måske kostede mindre. Men vores interessenter kræver faste priser, og med Kooi ved vi præcist, hvad vores udgifter er.” Hos Kooi er den uforudsigelige faktor med opfølgningspriser og ekstra omkostninger i forbindelse med indbrud på pladsen aldrig et problem. Prisen er altid fast og inklusive vagtudrykninger m.m.

”Og så er der den grundige introduktion,” fortsætter Jonatan. ”Salgsleder Kees Glandorff udførte selv installationen af de to små UFO’er samt én med et bredere detektionsområde. Det er alt sammen meget professionelt. Også samarbejdet med projektlederen Morten Dissing.”

Efter tyveriet af kobberkabler og installationen af kameraer blev byggepladsen sikret ordentligt: ”Uvelkomne gæster og tyveri stoppede straks, og der er ikke sket noget alvorligt siden.” siger Jonatan.

Casen er skrevet af:

Kooi Kameraovervågning

📢 Beskyt din byggeplads – Nem, effektiv og pålidelig overvågning 🔒

Når du indgår en aftale med Kooi, gør du overvågning og forebyggelse af tyveri, hærværk og uheld på din byggeplads nemt og pålideligt. Med vores mobile kameraovervågningssystemer beskytter vi dine materialer og projekter med 24/7 overvågning.

Hvorfor vælge Kooi?
• Vi er specialister og har en all-inclusive pris.

Som markedsleder i Europa, er vi specialister inden for kameraovervågning, der er skræddersyet til byggepladser, vindmølleparker, solcelleanlæg og affaldsopbevaringsfaciliteter.

Direkte indgreb fra v

Se profil
keyboard_arrow_up